De markt voor coatingapparatuur zal tegen 2030 een CAGR van 5,5% bereiken


Marktoverzicht coatingapparatuur

De nieuwe gedetailleerde studie van Market Research Future (MRFR) onthult dat de wereldwijde markt voor coatingapparatuur in 2022 een waarde van ongeveer USD 30 miljard kan bereiken tegen het einde van 2025. De markt zal tussen 2022 en 2030 met 5,5% groeien.

Coatingapparatuur verwijst naar een breed scala aan machines en apparaten die in verschillende industrieën worden gebruikt om coatings, films of beschermende lagen aan te brengen op oppervlakken van verschillende materialen. Coatings kunnen verschillende doelen dienen, zoals het verbeteren van de esthetiek, het bieden van corrosiebestendigheid, het verbeteren van de duurzaamheid, het toevoegen van functionaliteit en het bevorderen van de hechting.

De vraag vanuit de energie-, luchtvaart-, defensie- en olie-industrie & zal naar verwachting de ontwikkeling van de coatingapparatuurindustrie ondersteunen. De stijgende vraag naar industriële coatingapparatuur zal naar verwachting leiden tot een aanzienlijke ontwikkeling van de markt voor coatingapparatuur in de nabije toekomst. De toenemende vraag naar vervanging van de huidige coatingsystemen zal de markt voor coatingapparatuur in de nabije toekomst waarschijnlijk motiveren.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor coatingapparatuur zijn

ASAHI SUNAC CORPORATION (Japan)
Anest Iwata (Japan)
Nordson Corporation (VS)
Graco Inc. (VS)
C. Oerlikon (Zwitserland)
Carlisle Bedrijven (V.S.)
IHI Ionbond AG (Zwitserland)
Wagner GmbH (Duitsland)




https://icrowdnl.com/2023/10/09/de-markt-voor-coatingapparatuur-zal-tegen-2030-een-cagr-van-55-bereiken/
De markt voor coatingapparatuur zal tegen 2030 een CAGR van 5,5% bereiken Marktoverzicht coatingapparatuur De nieuwe gedetailleerde studie van Market Research Future (MRFR) onthult dat de wereldwijde markt voor coatingapparatuur in 2022 een waarde van ongeveer USD 30 miljard kan bereiken tegen het einde van 2025. De markt zal tussen 2022 en 2030 met 5,5% groeien. Coatingapparatuur verwijst naar een breed scala aan machines en apparaten die in verschillende industrieën worden gebruikt om coatings, films of beschermende lagen aan te brengen op oppervlakken van verschillende materialen. Coatings kunnen verschillende doelen dienen, zoals het verbeteren van de esthetiek, het bieden van corrosiebestendigheid, het verbeteren van de duurzaamheid, het toevoegen van functionaliteit en het bevorderen van de hechting. De vraag vanuit de energie-, luchtvaart-, defensie- en olie-industrie & zal naar verwachting de ontwikkeling van de coatingapparatuurindustrie ondersteunen. De stijgende vraag naar industriële coatingapparatuur zal naar verwachting leiden tot een aanzienlijke ontwikkeling van de markt voor coatingapparatuur in de nabije toekomst. De toenemende vraag naar vervanging van de huidige coatingsystemen zal de markt voor coatingapparatuur in de nabije toekomst waarschijnlijk motiveren. Belangrijkste spelers De belangrijkste spelers op de markt voor coatingapparatuur zijn ASAHI SUNAC CORPORATION (Japan) Anest Iwata (Japan) Nordson Corporation (VS) Graco Inc. (VS) C. Oerlikon (Zwitserland) Carlisle Bedrijven (V.S.) IHI Ionbond AG (Zwitserland) Wagner GmbH (Duitsland) https://icrowdnl.com/2023/10/09/de-markt-voor-coatingapparatuur-zal-tegen-2030-een-cagr-van-55-bereiken/
0 Kommentare 0 Anteile