fodboldtrøjer

havde bare brug for boldenHan havde afsluttet sin Premier LeagueRonaldo Fodboldtøj, Arsenal Trøje, Fodbold Trøje

systemet virkede ikke, og fodboldtrøjer til klubber være en eventyrlig


Han havde afsluttet sin Premier League -karriere i en sådan stil og scorede to gange mod Everton for en uge siden, men Pep Guardiola valgte at stille en side uden en pivot og med et falsk nummer ni. Systemet virkede ikke, og City mønstrede kun et skud på målet hele natten.

Faktisk efter hverken Kai Havertz 'mål i det 42. minut lykkedes det hverken City eller Chelsea at få et enkelt skud på mål i resten af ​​kampen. Aguero fik 20 minutter, inklusive de syv i stop, til at producere et sidste stjernemoment , da hans klub havde mest brug for ham.

Fundet i rummet nede til venstre blev hans kryds let påstået af Edouard Mendy, mens han var kvalmende tæt på at få sine nitter på en anden fra Kyle Walker ronaldo fodboldtøj. Han havde bare brug for bolden for at slippe sin vej, men da den sidste chance kom i Citys retning, faldt den til Riyad Mahrez med hans skårede indsats, der græssede overliggeren.

På slutfløjtet blev Aguero omfavnet af Kepa Arrizabalaga, da han stod på kanten af ​​straffesparksfeltet, derefter kom Ruben Dias for at tilbyde yderligere komiserationer. Dette var hans 390

maglie calcio di squadre. og sidste City -optræden, men han var ude af stand til at bøje ud med stil og kunne ikke påvirke spillet arsenal trøje. Manchester Citys repræsentanter forsøgte at trøste ham, men det var en meningsløs øvelse.

Det var en trist afslutning for Aguero, og det var en trist afslutning for Kevin De Bruyne, der tog afsted med en hovedskade i det 60 fodbold trøje. minut. Han fik udleveret kaptajnens armbånd om natten i Fernandinhos overraskende fravær, men han blev godt styret af Thomas Tuchels kompakte system.

Dette var en fase, der passede til De Bruynes glans, men alt for ofte lykkedes hans varemærkepas ikke at nå det ønskede mål. Så ofte har han kørt showet, men her var han i periferien, utilpas med Guardiolas tilbøjelighed til at finde en anden måde at vinde.

Han mistede besiddelsen ved 14 lejligheder og blev stadig mere frustreret, da en grim kollision med Antonio Rudiger udslettede ham fra spillet. Det var kynisk fra den tyske forsvarsspiller, der var værd at få et gult kort, og De Bruyne stod tilbage og krævede lægehjælp, dukkede op med et hævet venstre øje og ude af stand til at fortsætte.

Han forlod feltet ødelagt og sad kortvarigt med en ispose over det forslåede område, men forlod tunnelen kort efter Agueros introduktion til yderligere vurdering. Chelsea vil være en styrke, der skal regnes med i næste sæson, forstærket af tilliden til at vinde Champions League vil yngle. De Bruyne vil håbe, at hans tid kommer igen, men for Aguero ville der ikke være en eventyrlig ende. Ben Grounds