fotbollströjor

bland dem som har beaktatsSom det ser ut har Jurgen Klopp inga

de röda är på marknaden fotbollströjor med namn får dig att skratta


Liverpool har framträtt som chockutmanare för att värva Sergio Ramos, enligt rapporter i Spanien. De röda är på marknaden för en mittback när de ser till styrka i hjärtat av försvaret.

Som det ser ut har Jurgen Klopp inga lämpliga senior mittbackar att tillgå med Virgil van Dijk, Joe Gomez och Joel Matip alla skadade.

Liverpool har lämnat beslutet att låta Dejan Lovren gå med i Zenit St Petersburg utan att skriva på en ersättare fotbollströjor.

Jordan Henderson och Fabinho spelade i backen i måndag 1-0 nederlag i Southampton, medan ungdomarna Rhys Williams och Nat Phillips tittade på från sidan.

De röda tros vara öppna för att skriva på en mittback den här månaden, så att eventuell ankomst passar räkningen som en del av deras långsiktiga tänkande.

Dayot Upamecano, Ozan Kabak och Ben White är bland dem som har beaktats av Anfield -hierarkin.

34-åringen är kontraktsfri i den spanska huvudstaden i sommar och samtal om ett nytt avtal tros hamna i ett dödläge fotbollströjor barn.

Ramos förväntas se ut sitt kontrakt men innan han går vidare till betesmarker med Manchester City och Juventus bland potentiella destinationer maillot foot pas cher.

Det skulle utgöra en enorm chock om Liverpool var berett att göra ett drag för Ramos, med tanke på den ilska han orsakade i klubben efter Champions League -finalen 2018.

Veteranförsvararen tog en tumla med Mohamed Salah innan han landade på egyptierns axel.

Trots att han försökte fortsätta tvingades Salah av planen i tårar när Liverpool slogs med 3-1 i Kiev.

Salah blev upprörd av påståendet och slog tillbaka. 'Det är roligt ... min kommentar är att det alltid är okej när den som fick dig att gråta först och sedan får dig att skratta.

Boutique Maillots Foot
koszulka Ajax
Jalkapallo Pelipaidat