fotballdrakter

yngste spilleren noensinne som startetOg til stor lindring for Simon vil hans bisarre hyling bareKjøpe Fotballdrakter, Billige Fotballdrakter

Åttemålers -thrilleren som billig fotballdrakter gjenopprettet spanias ledelse


Fra det øyeblikket Unai Simon slapp en 49-yard backpass inn i sitt eget nett, var Spanias Euro-16-16-møte med Kroatia bestemt til å leve lenge i minnet.

Åttemålers -thrilleren som fulgte - med Spania som vant 5-3 i forlengelsen - betyr at den vil gå ned som en av de store turnerings -knockout -båndene.

Og til stor lindring for Simon vil hans bisarre hyling bare være en fotnote i et pulserende København -møte, der han vil fortsette å tjene innløsning for sin fryktelige feil kjøpe fotballdrakter.

Sju spillere som er involvert i et glatt 10-pasningsbevegelse som leder til et mål. Klassisk Spania. Ikke bare det, åpningen var den nest lengste streiken i EM-historien. Det var bare synd at det faktisk var et selvmål.

Dramaet startet da Pedri - den yngste spilleren noensinne som startet et knockout -spill i euro i en alder av 18 - fikk ballen i nærheten av sentrumssirkelen og bestemte seg for å slå den tilbake til keeperen kjøpe fotballdrakter.

Simon, den 24 år gamle keeperen til Athletic Bilbao, hadde nesten halvparten av banen til å se ballen komme tilbake til ham, men feilvurderte fullstendig hans forsøk på kontroll, og fikk knapt et touch da ballen trillet forbi ham i det tomme nettet.

Pedris innsats var fra 49,4 meter, som bare er 0,3 meter bak Patrik Schicks innsats for Tsjekkia mot Skottland tidligere denne måneden. Det målet holder rekorden for den lengste streiken i eurohistorien billige fotballdrakter.

Bemerkelsesverdig nok var det det niende selvmålet på Euro 2020 så langt. Det er like mange som det var i 2016, 2012, 2008, 20 ... faktisk er det like mange selvmål som det var i alle andre EM til sammen.

Selv om et av Wayne Rooneys mål på Euro 2004 burde vært et selvmål for Jorg Stiel.

Det er det andre Spania -spillet på rad som inneholder et minneverdig, forvirrende selvmål. I det siste gruppespillet i Slovakia klarte Martin Dubravka ballen i sitt eget nett da han prøvde å tippe et innlegg over tverrliggeren.

Etter at Kroatia scoret to ganger i de siste fem minuttene av normal tid til 3-3 og tvinger til forlengelse, ble Simon presentert for sjansen til innløsning.

Andrej Kramaric virket sikker på å sette Kroatia 4-3 med et kraftig skudd fra kort hold, men keeperen reagerte raskt og kom godt ned for å holde den utenfor.

Han nektet også Kramaric igjen da Kroatia hadde en sjanse på 4-4, etter at Alvaro Morata hadde gjenopprettet Spanias ledelse.

juventus matchtröja
Goedkope Barcelona shirt
atletico madrid tröja
borussia dortmund drakt
PSG Shirt Outlet
liverpool drakter
Goedkope Manchester United shirt
psg drakt
griezmann trikot frankreich
billige fotballdrakter
nuova maglia manchester united