Kroatië EK 2024, De Europa Cup 2024 is de tweede ronde van de groepsfase ingegaan. Er zijn veel teams die tegen de verwachtingen in moeten vechten, vooral Kroatië, dat in de death-groep zit. In de eerste ronde werd het Grid Legion overrompeld door Spanje en verloor uiteindelijk met 0-3, waardoor hun kwalificatiesituatie in gevaar kwam. In de tweede ronde werden ze in een laatste wanhopige strijd verslagen door Albanië, en dat was ook het geval om Italië te bevechten om te winnen in de laatste ronde. De huidige situatie in Kroatië is kritiek, maar niet hopeloos. Deze ploeg staat immers synoniem voor vasthoudendheid en doorzettingsvermogen.

[caption id="attachment_20813" align="alignnone" width="1000"]Kroatië EK 2024 Kroatië EK 2024[/caption]

Kopen voetbalshirts online, In het wereldvoetbal is Kroatië een magisch team, en fans die de grid steunen, praten vaak over enkele klassieke scènes. Kroatië nam in 1998 voor het eerst deel aan het WK en eindigde als derde. Daarna bereikte het twee keer de halve finales en werd het één keer tweede. Zelfs vergeleken met veel traditionele reuzen mag een dergelijk record tot de uitmuntenden gerekend worden . Bovendien zitten de verhalen erachter ook vol inspirerende kleuren.

[caption id="attachment_20812" align="alignnone" width="800"]Kroatië EK 2024 Luka Modric #10 Voetbaltenue Kroatië EK 2024 Luka Modric #10 Voetbaltenue[/caption]

Dit gevoel van familie en vaderland heeft lange tijd de emoties van de spelers van Kroatië beïnvloed. Veteranen als Luka Modric wonen en voetballen bijvoorbeeld al sinds hun zesde met hun families in vluchtelingenkampen in vluchtelingenkampen en hebben een harde en ongeslagen wil gesmeed. Daarom kunnen mensen de afgelopen twee WK's altijd zien dat Kroatië een geweldige wilskracht toonde. Hij maakte vijf keer verlengingen en won vier strafschoppenseries, en hij lachte ook het laatst in de laatste Europa Cup toen hij met 1-3 achter stond. Hij sleepte Spanje naar verlengingen en viel uiteindelijk als een krijger. Dit soort voetbal zit vol met de oorspronkelijke charme van competitiesport, met zowel artistieke elegantie als krijgerachtige standvastigheid, wat natuurlijk fascinerend is.