billige fodboldtrøjer


Wonderkid ser ud til at have sin


Liverpool Trøjewonderkid ser ud til at have fodboldtrøjer med eget navn stjernekvalitet mod jernene

Amad var 'et skridt væk' fra at slutte sig til Parma, før han forseglede sit drømmeskift til Manchester United. Wonderkid ser ud til at have sin første seniorstart for klubben i Premier League i aften, da West Ham besøger Old Trafford.
Den ivorianske behøvede ikke lang tid for at få indflydelse i midtugen, da han kom fra bænken for at score et smart hovedstød mod AC Milan i Europa League.
liverpool trøje Kører ind bag forsvaret, Amad låst på Bruno Fernandes 'loftede aflevering og smed et baglæns hovedstød i nettet.
Men tingene kunne have været meget anderledes for angriberen, der var tæt på at slutte sig til Parma, før de røde djævle kom til at kalde.
liverpool trøje Sidste år udtalte Parmas sportsdirektør Alessandro Lucarelli sig til sagaen og afslørede sin skuffelse over sammenbruddet af en aftale for Amad.
billige fotballdrakter Forsvarsspilleren, der også er fra Elfenbenskysten, har hjulpet sin junior med at bosætte sig bag kulisserne i Warrington.
Bailly har afsløret, at han talte med Ole Gunnar Solskjær om Amad, før handlen blev afsluttet af United.
Da Edinson Cavani, Marcus Rashford og Anthony Martial alle er skadet, har United brug for Amad for at vise sin stjernekvalitet mod jernene.

billige fotballdrakter
Maillot LOSC Lilley
Suomi Paita
marseille tröja
danmark landsholdstrøje
spanien trikot
manchester united tröja barn
maglietta juve bambino
bayern munchen drakt
liverpool fodboldtrøje
danmark landsholdstrøje